Slinkie kāpostu tīteņi
Nepieciešams
500 g maltās gaļas
300 g...
Pagatavosim maltās gaļas ligzdiņas, pildītas ar biezpiena un siera pildījumu. Tas ir vienkāršs ēdiens, taču sanāk ļoti garšīgs un sātīgs.
Nepieciešams:
Maltajai gaļai pievieno garšvielas, sāli, svaigi maltus melnos piparus, olu un masu rūpīgi samaisa. Ieliek ledusskapī uz 40 minūtēm.
Biezpienam pievieno kausēto sieru, sasmalcinātus valriekstus un šķipsnu sāls, visu samaisa.
No maltās gaļas veido palielas bumbiņas, tad tās saplacina, ievieto cepamajā traukā un ar pirkstiem izveido tajās bedrīti, kurā ieliek biezpiena siera pildījumu, Uzliek pāris rozmarīna lapiņas un liek cepties cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 40 minūtes.
Kad maltās gaļas groziņi ir gatavi, tos dekorē ar smalki sagrieztiem svaigiem zaļumiem.