Cepti vistu šķiņķīši ar čili un vīnogām
Nepieciešams
8–10 vistu šķiņķīši
800 g vidēju...
Nepieciešams:
Novāra makaronus, kā to norādījis ražotājs uz iepakojuma. Sieru sarīvē. Konservētos tomātus sasmalcina.
Pannā sakarsē eļļu un liek cepties malto gaļu. Kad tā izcepusies gandrīz brūna, pieliek tomātus un visu vāra aptuveni 5 minūtes. Pievieno sāli, cukuru, garšvielas un iemaisa.
Ar kādu taukvielu iesmērē cepamo trauku, izlīdzina spageti makaronus pamatnē, vienādā biezumā. Virsū liek apcepto malto gaļu ar tomātiem. Pārkaisa ar sarīvētu sieru. Cep 180 °C temperatūrā aptuveni 20 minūtes, līdz siers apcepies zeltaini brūns.