Maltās gaļas un spageti sacepums Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g maltās gaļas,
  • 400 g spageti makaronu,
  • 400 g konservētu tomātu,
  • 200 g siera,
  • tējkarote sāls,
  • pustējkarote cukura,
  • malti pipari pēc garšas,
  • čili pulveris pēc garšas.

Gatavošana:

1

Novāra makaronus, kā to norādījis ražotājs uz iepakojuma. Sieru sarīvē. Konservētos tomātus sasmalcina.

2

Pannā sakarsē eļļu un liek cepties malto gaļu. Kad tā izcepusies gandrīz brūna, pieliek tomātus un visu vāra aptuveni 5 minūtes. Pievieno sāli, cukuru, garšvielas un iemaisa.

3

Ar kādu taukvielu iesmērē cepamo trauku, izlīdzina spageti makaronus pamatnē, vienādā biezumā. Virsū liek apcepto malto gaļu ar tomātiem. Pārkaisa ar sarīvētu sieru. Cep 180 °C temperatūrā aptuveni 20 minūtes, līdz siers apcepies zeltaini brūns.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Sacepumi, Makaroni