Marinētas BBQ cūkas ribiņas Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Iesaka «Dansukker»
Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 1,3 kg cūkgaļas ribiņu.

Marinādei:

  • 150 ml gaišās sojas mērces,
  • 100 ml augu eļļas,
  • 5 ēdamkarotes «Dansukker» zeltainā cukura sīrupa,
  • 1 sīpols,
  • 4 ķiploka daiviņas,
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas,
  • sula no 1 citrona.

Gatavošana:

1

Sīpolu un ķiploku notīra, sakapā un apcep katliņā uzkarsētā eļļā. Pievieno sojas mērci, cukura sīrupu, tomātu pastu, citronu sulu un visu uzvāra.

2

Gatavo marinādi pārlej ribiņām un marinē 24 stundas. Pēc tam cep uz grila vidējā karstumā, lai nepiedeg.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Svētki, Ziemassvētki

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...