Marinētas BBQ cūkas ribiņas Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Iesaka «Dansukker»
Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 1,3 kg cūkgaļas ribiņu.

Marinādei:

  • 150 ml gaišās sojas mērces,
  • 100 ml augu eļļas,
  • 5 ēdamkarotes «Dansukker» zeltainā cukura sīrupa,
  • 1 sīpols,
  • 4 ķiploka daiviņas,
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas,
  • sula no 1 citrona.

Gatavošana:

1

Sīpolu un ķiploku notīra, sakapā un apcep katliņā uzkarsētā eļļā. Pievieno sojas mērci, cukura sīrupu, tomātu pastu, citronu sulu un visu uzvāra.

2

Gatavo marinādi pārlej ribiņām un marinē 24 stundas. Pēc tam cep uz grila vidējā karstumā, lai nepiedeg.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Svētki, Ziemassvētki