Mārtiņdienas gailis Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Restorāns "Laivas"
Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg vistas vai tītara filejas (kas kuram iet pie sirds),
  • kumins (otrs šīs garšvielas nosaukums – romiešu ķimenes),
  • pipari,
  • sāls,
  • kapāti, dažādu veidu zaļumi,
  • 50 g dzērveņu,
  • granātābolu mērce («Rimi»).

Gatavošana:

1

Fileju izdauza un sarullē rullī, pārkaisa ar garšvielām – kuminu, pipariem, sāli, izvārta sakapātos zaļumos. Rulli cieši ietin cepamajā plēvē un liek krāsnī 67 grādu temperatūrā 8 stundas.

2

Pasniedz uz šķīvja ar rudens dārzeņiem granātābolu mērci. Izcili garšo kopā ar mārrutkiem ar krēmsieru.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni