Medus marinādē gatavots lasis Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • laša steika gabali.

Marinādei:

  • 2 ēdamkarotes medus,
  • puscitrona sula,
  • 1 ēdamkarote vīna etiķa,
  • 2 ēdamkarotes augu eļļa,
  • sāls, pipari, garšvielas – pēc izvēles.

Gatavošana:

1

Pagatavo marinādi, samaisot kopā visas sastāvdaļas.

2

Laša steika gabalus kārto cepamajā traukā, pārkaisa ar sāli, pipariem, garšvielām, pārlej ar marinādi, pārvelk ar pārtikas plēvi un ļauj iestāvēties 1,5–2 stundas.

3

Cep 150 °C temperatūrā apmēram 10–15 minūtes. Pasniedz ar svaigiem salātiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni, Svētki, Ziemassvētki

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...