Meža vimbas desa Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Restorāns "Laivas"
Vērtējums:

Nepieciešams:

  • meža vimbas fileja,
  • jāņogas,
  • dzērvenes,
  • brūklenes,
  • žāvēti tomāti,
  • zaļumi (pētersīļi, dilles, baziliks).

Gatavošana:

1

Meža vimbu safilē un novieto uz cepamās plēves, pa vidu liek jāņogas, dzērvenes, brūklenes, žāvētus tomātus, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

2

Satin rullī un liek cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 90°C temperatūrai, cep 45 minūtes. (Gatavošana temperatūrā līdz 90 grādiem ir ļoti veselīga, jo produkts nezaudē savu sulīgumu – tas saglabājas saistaudos – un maltīte sanāk īpaši garda.)

3

Pasniedz ar piedevām – ar krāsnī ceptiem kartupeļiem, burkāniem vai topinambūru.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Zivju, Pamatēdieni, Zivju ēdieni

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...