Mimozas salāti ar reņģēm Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 300 g kūpinātu reņģu (var izmantot arī šprotes vai sardīnes, pat skumbriju),
  • 100 g rīvēta parmezāna,
  • 3–4 ar mizu novārīti kartupeļi,
  • 2–3 marinēti gurķi,
  • 3 cieti vārītas olas,
  • 200 g krējuma,
  • 1–2 tējkarotes franču sinepju,
  • zaļie lociņi, dilles,
  • sāls, pipari.

Gatavošana:

1

Zivis iztīra un fileju sadala kumosa gabalos. Kartupeļus, olas un gurķus sarīvē uz dārzeņu rīves. Krējumu sajauc ar sinepēm, pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.

2

Salātus kārto porciju traukos pa slāņiem – kartupeļus, zivis, gurķus, olas un sieru. Katru slāni pārsmērē ar krējuma mērci. Dekorē ar dillēm vai sasmalcinātiem zaļajiem lociņiem. Līdz pasniegšanai uzglabā ledusskapī.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Zivju un jūras produktu

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...