Vīna mērcē cepta vista ar ķirštomātiem un olīvām
Nepieciešams
4–5 vistu kājas
250 g ķirštomātu...
Nepieciešams (2 porcijām):
Nūdeles novāra pēc ražotāja norādījumiem. Lai tās pēc nokāšanas nesaliptu, lejot nost lieko ūdeni, nedaudz – pietiks ar dažām ēdamkarotēm – nolej malā un tad to pievieno nūdelēm (ūdens ar izdalījušos cieti neļaus tām saķept).
Uzvāra ūdeni un pievieno zaļos zirnīšus – vāra tik ilgi, līdz tie gandrīz mīksti, bet vēl nešķīst.
Nūdeles sajauc ar pesto, krēmsieru un kārtīgi samaisa. Pievieno zaļos zirnīšus un smalki sarīvētu cieto sieru. Pēc garšas var pieliek sāli un piparus.