Nūdeles ar pesto un zaļajiem zirnīšiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (2 porcijām):

  • 200 g nūdeļu «tagliatelle»,
  • 200 g zaļo zirnīšu,
  • 50 g cietā siera,
  • 2–3 ēdamkarotes pesto mērces,
  • 2 ēdamkarotes krēmsiera,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Nūdeles novāra pēc ražotāja norādījumiem. Lai tās pēc nokāšanas nesaliptu, lejot nost lieko ūdeni, nedaudz – pietiks ar dažām ēdamkarotēm – nolej malā un tad to pievieno nūdelēm (ūdens ar izdalījušos cieti neļaus tām saķept).

2

Uzvāra ūdeni un pievieno zaļos zirnīšus – vāra tik ilgi, līdz tie gandrīz mīksti, bet vēl nešķīst.

3

Nūdeles sajauc ar pesto, krēmsieru un kārtīgi samaisa. Pievieno zaļos zirnīšus un smalki sarīvētu cieto sieru. Pēc garšas var pieliek sāli un piparus.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Makaroni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...