Nūdeles ar vistu un zaļajiem zirnīšiem krēmsiera mērcē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 300 g olu nūdeļu,
  • 2 vistas filejas,
  • 150 g krēmsiera,
  • 50 ml saldā krējuma,
  • 100 g saldētu zaļo zirnīšu,
  • 2–3 ķiploka daivas,
  • taukvielas cepšanai,
  • garšvielas – pēc ieskatiem,
  • sāls – pēc garšas.

Gatavošana:

1

Pēc ražotāja norādījumiem izvāra nūdeles. Tās nokāš, atstājot nedaudz vārāmā ūdens, lai pievienotu mērcei.

2

Pannā sakarsētās taukvielās no abām pusēm apcep gabaliņos sagrieztas vistas filejas, līdz gaļa kļūst zeltaina. Pieber zaļos zirnīšus un pielej pavisam nedaudz makaronu novārījuma, visu pasautē 3–5 minūtes.

3

Pievieno sasmalcinātus ķiplokus, saldo krējumu, krēmsieru un mērci kārtīgi izmaisa. Pieliek nūdeles, samaisa, uzkarsē, ņem nost no pavarda un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Makaroni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...