Nepieciešams:
Marinādei:
Garneles ieliek marinādē, ko pagatavo sajaucot sojas mērci ar čili saldskābo mērci un iemaisot sasmalcinātu ingveru, maltus melnos piparus un citronpiparus. Olu nūdeles novāra pēc instrukcijas uz iepakojuma.
Papriku, cukīni, burkānus notīra sagriež pagaros salmiņos, ķiploku un ingveru sasmalcina kubiņos.
Vokpannā uzkarsē eļļu, vispirms aprauj smalcināto ķiploku un ingveru, tad pievieno pārējos dārzeņus, uzkaisa čili pulveri, pavisam nedaudz sāls un viegli apcep. Tad dārzeņus nobīda uz vokpannas malām un viducī ievieto garneles, kuras cep pavisam īsu brīdi – pa minūtei no katras puses. Pēc tam visu pārlej ar sojas eļļu, kurā iemaisīta sezama eļļa, samaisa un pievieno novārītās olu nūdeles, uzslaka terijaki mērci un visu uzkarsē. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem.