Aukstā zupa ar kefīru un dārzeņiem
Nepieciešams:
- 500 ml kefīra,
- 1 biete,
- 1 kartupelis,
- 1...
Nepieciešams:
Kas gan būtu silta pavasara vai vasaras diena bez gaspačo?...
Kad gribas ko citādāku, bet vienlaikus viegli pagatavojamu, šī zupa...
Šī zupa daudziem varētu radīt aizspriedumus, taču...
Līdz ar pirmās aukstās biešu zupas pagatavošanu var teikt, ka...
Aukstās biešu zupas ir vasaras laika klasiku klasika. Iespējams, ir...
Ja ir apnikusi tik ierastā aukstā biešu zupa, tad var...
Nepieciešams:
Ja Lieldienās jau ir izaugušas pirmās mazās nātres vai skābenes,...
Pākšaugu zupa ir brīvdienu ēdiens. Jo pākšaugi pirms vārīšanas ir...
Nepieciešams
Buljonam:
Nepieciešams:
Nepieciešams (6–8 porcijām):
Nepieciešams (4–6 porcijām):
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (3 porcijas):
Man nekad nav garšojušas piena zupas, no tām esmu izvairījusies...
Pākšaugu zupa ir brīvdienu ēdiens. Jo pākšaugi pirms vārīšanas ir...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (3 porcijas):
Man nekad nav garšojušas piena zupas, no tām esmu izvairījusies...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Soļanka ir viena no slavenākajām Krievijas zupām. No citām zupām...
Bujabēze ir karaliska jūras velšu zupa, kuras aizsākumi meklējami Marseļas...
Nepieciešams:
Aukstākam rudens laikam piestāv sātīgas un mazliet pikantas zupas. Šoreiz...
Karsts vasaras laiks, izsalkums un nogurums – pēc lieliski pavadītas...
Šī gardā tomātu zupa vienlaikus ir gana atspirdzinoša un sātīga....
Es labprāt ēdu zivju zupas. Parasti tās gatavoju no laša,...