
Gaspačo jeb aukstā dārzeņu zupa 
Kas gan būtu silta pavasara vai vasaras...
Kas gan būtu silta pavasara vai vasaras...
Kad gribas ko citādāku, bet vienlaikus viegli...
Šī zupa daudziem varētu...
Līdz ar pirmās aukstās biešu zupas pagatavošanu...
Aukstās biešu zupas ir vasaras laika klasiku...
Ja ir apnikusi tik ierastā aukstā biešu...
Ja Lieldienās jau ir izaugušas pirmās mazās...
Pākšaugu zupa ir brīvdienu ēdiens. Jo pākšaugi...
Nepieciešams
Buljonam:
Nepieciešams:
Nepieciešams (6–8 porcijām):
Nepieciešams (4–6 porcijām):
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Skābus kāpostus mēdz vārīt dažādi. Tā kā...
Nepieciešams:
Sātīgu, garšīgu, tumīgu, karstu – ukraiņu nacionālo...
Gulaša zupa ir bieza un sātīga. To...
Dzidrināts buljons ir klasiska recepte, un tai...
Šī ir interesanta zupa, un vārdu «interesants»...
Veselīga un aromātiska zupa tikai 20 minūtēs.
...Nepieciešams:
Nepieciešams:
Gada aukstākajā laikā man arvien vairāk kārojas...
Aukstās biešu zupas ir vasaras laika klasiku...
Klasiska vistas zupa, kuras vārīšanas paņēmiens katrai...
Īstena pavasara zupa! Skābeņu zupa ir tā,...
Nepieciešams:
Skābeņu zupa ir īstena pirmā pavasara zupiņa,...
Piedāvāju izmēģināt mazliet savādāku vistas un nūdeļu...
Rasoļņiks ir no viena klasiskākajām krievu virtuves...
Ja Lieldienās jau ir izaugušas pirmās mazās...
Kad auksti vēji pūš, tā vien gribas...
Nepieciešams:
Recepte autors - Armands Avens, www.fotoreceptes.lv Borščs...
Man nekad nav garšojušas piena zupas, no...
Pākšaugu zupa ir brīvdienu ēdiens. Jo pākšaugi...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (6–8 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams (4 porcijām):
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Minestrone – dārzeņu virums ar nūdelēm –...
Paši francūži savu sīpolu zupu vienmēr bauda...
Dārzeņu zupas var gatavot ļoti dažādas. Es...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Rudens un ziemas mēnešiem piestāv siltas, sātīgas...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Krēmīga zupa, kuras sastāvā nav tik pierastā...
Nekas nevar būt gardāks par pirmajiem kartupeļiem,...
Īstena pavasara zupa! Skābeņu zupa ir tā,...
Tiem, kas vēl nav nogaršojuši turku zirņus,...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Šķeltie zirņi noteikti ir aizmirsta vērtība, taču...
Tad, ja aukstā laikā ir vēlēšanās ēst...
Ko darīt, kad mājās uzrodas bundulis ar...
Ja vasarā gribas ko sātīgāku, bet gluži...
Man nekad nav garšojušas piena zupas, no...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Aukstajam laikam ļoti piestāv zupas. Tādas sildošas,...
Nepieciešams:
Veselīga un aromātiska zupa tikai 20 minūtēs.
...Dārzeņu zupas var gatavot ļoti dažādas. Es...
Nepieciešams:
Vasaras sezona nav izņēmums, arī šajā laikā...
Tiem, kas sailgojušies pēc rudens smaržas un...
Steidzīgajās darba dienās nekas nav labāks par...
Ja arī jums šķiet, ka burkānu krēmzupa...
Zaļie zirnīši ziemas spelgonī ir īsts atklājums...
Biezzupas ir viens no ēdieniem, ko var...
Kāļi un āboli krēmzupā? Iespējams, ne viens...
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Nepieciešams:
Krēmīga zupa, kuras sastāvā nav tik pierastā...
Nepieciešams:
Šķeltie zirņi noteikti ir aizmirsta vērtība, taču...
Ja vasarā gribas ko sātīgāku, bet gluži...
Nepieciešams:
Soļanka ir viena no slavenākajām Krievijas zupām....
Bujabēze ir karaliska jūras velšu zupa, kuras...
Nepieciešams:
Aukstākam rudens laikam piestāv sātīgas un mazliet...
Karsts vasaras laiks, izsalkums un nogurums –...
Šī gardā tomātu zupa vienlaikus ir gana...
Es labprāt ēdu zivju zupas. Parasti tās...
Soļanka... Cik burvības ir šajā vārdā! Bez...