Pikšas fileja Vidusjūras gaumē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2 pikšas filejas,
  • 1 citrons,
  • 2 ēdamkarotes sviesta,
  • Vidusjūras garšaugu maisījums (oregano, baziliks, majorāns utt.),
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Ja zivs ir saldēta, tā pakāpeniski jāatlaidina ledusskapī, pēc tam jānosusina ar papīra salvetēm. Zivs fileju no abām pusēm apkaisa ar sāli, pipariem, garšaugiem.

2

Tad filejas liek cepamajā traukā, kur ieklāt cepamais papīrs. Uz katras zivs liek pa piciņai sviesta, izkārto šķēlēs sagrieztus citronus, nosedzot teju visu fileju.

3

Cep 180 C temperatūrā aptuveni 30 minūtes, līdz zivs apcepusies, bet nav brūna un pārcepta.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...