Pikšas kotletes Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 450 g pikšas smalkmasas (1 iepakojums), iesakām https://www.oscarsfish.lv/produkti/zivis/piksas-smalkmasa/
  • 1 ola,
  • 1 ēdamkarote miltu (kviešu, griķu, kukurūzas vai citu),
  • 1 tējkarote eļļas vai kausēta sviesta,
  • 1 tējkarote citronu sulas
  • sāls, cukurs un garšvielas pēc izvēles,
  • taukvielas cepšanai.

Gatavošana:

1

Pikšas smalkmasu atsaldē un tad tai pievieno eļļu vai kausētu sviestu, miltus, olu, citronu sulu un garšvielas. Visu samaisa viendabīgā masā.

2

Veido mazus plācenīšus un cep uz karstas pannas nelielā daudzumā taukvielu zeltaini brūnus.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Zivju ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...