
Kokosriekstu pienā sautēta menca 
Nepieciešams:
800 g mencas filejas,
2 tomāti,...
Nepieciešams:
Padoms: ēdiena garš būs piesātinātāka, ja pildījumam pievienosiet vārītu olu.
Foreli iztīra un noskalo. Tomātus un sīpolus sagriež 0,5 cm lielos kubiņos, zaļumus sasmalcina ar nazi, sieru sarīvē uz rupjās rīves. Tomātus, sieru, zaļumus un sīpolus samaisa, iegūto masu pilda forelē, no ārpuses zivi ierīvē ar sāli un garšvielām. Sagatavoto zivi ietin divās folija kārtās un ieliek multivārāmā katla traukā. Aizver vāku, ar pogu Izvēlne iestata programmu MĪKLAS IZSTRĀDĀJUMI, ar pogām Stundas, Minūtes iestata pagatavošanas laiku 50 minūtes. Nospiež un pāris sekundes patur nospiestu pogu Starts, gatavo līdz programmas beigām.