Nepieciešams:
Pannā izkausē sviestu, pievieno sakapātus ķiplokus un uz vidēji augstas uguns karsē aptuveni 1 minūti, līdz tie ir apcepušies un smaržīgi. Pievieno tīrītas garneles un visu karsē, līdz garneles rozā un pilnībā gatavas.
Buljonu uzvāra un samazina karstumu, ļaujot tam katliņā pavisam lēni vārīties.
Pannā izkausē sviestu kopā ar olīveļļu. Pievieno sīpolu un cep vidējā karstumā, līdz sīpols ir mīksts, – tas būs aptuveni 5 minūtes. Pievienos rīsus un turpina cept, maisot, lai visi rīsi ir apklāti ar taukvielām, un lēnām pa kausiņiem lej klāt buljonu – maisot, līdz buljons uzsūcas rīsos, tad pielej nākamo kausiņu. Turpina sautēt rīsus, līdz tie ir uzsūkuši visu buljonu.
Kad rīsi ir mīksti, pagaršo, vai nevajag piemest sāli, pievieno cieto sieru un ceptās garneles, dažas atstājot garnēšanai. Pasniedz, rotājot ar ceptām garnelēm un citrona šķēlītēm.