Pildīti šampinjoni Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Ja gribas uzkodu klāstu papildināt ar kaut ko jaunu, izmēģiniet izcept pildītus šampinjonus, kas patiesībā var būt daļa no pamatēdiena!

Nepieciešams:

  • lielie šampinjoni,
  • šķiņķis,
  • ķirštomāti vai paprika,
  • labi kūstošs siers,
  • dilles pārkaisīšanai.

Gatavošana:

1

Šampinjonus nomazgā, nosusina. Nogriež kātiņu tik daudz, lai varētu iepildīt masu sēņu iekšpusē.

2

Gatavo pildījumu. Smalkos gabaliņos sagriež sēņu kātiņus, šķiņķi, ķirštomātus un sieru. Visu samaisa.

3

Izgrebtās sēnes liek uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Katrā sēnē pilda pagatavoto masu. Ja vēlas, pa virsu vēl var pārkaisīt sieru.

4

Cep 180 °C temperatūrā 20-25 minūtes, līdz siers izcepies zeltaini brūns. Pasniedz siltu, pārkaisot ar svaigām, sakapātām dillēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...