Rauga bulciņas ar ķiploku smēriņu
Nepieciešams
2,5 glāzes miltu
250 ml silta...
Ja gribas uzkodu klāstu papildināt ar kaut ko jaunu, izmēģiniet izcept pildītus šampinjonus, kas patiesībā var būt daļa no pamatēdiena!
Nepieciešams:
Šampinjonus nomazgā, nosusina. Nogriež kātiņu tik daudz, lai varētu iepildīt masu sēņu iekšpusē.
Gatavo pildījumu. Smalkos gabaliņos sagriež sēņu kātiņus, šķiņķi, ķirštomātus un sieru. Visu samaisa.
Izgrebtās sēnes liek uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Katrā sēnē pilda pagatavoto masu. Ja vēlas, pa virsu vēl var pārkaisīt sieru.
Cep 180 °C temperatūrā 20-25 minūtes, līdz siers izcepies zeltaini brūns. Pasniedz siltu, pārkaisot ar svaigām, sakapātām dillēm.