Vistas fileja saldskābā mērcē
Nepieciešams
1 vistas fileja
garšvielas vistas gaļai...
Šašliks parasti ir gaļas baudīšanas pasākums, kur deg uguns un līst alus. Skaisti jau ir, bet ko darīt pilsētniekiem, kam nav lauku radu ar lielu pagalmu kur grilu kurt vai savas privātmājas ar kamīnu kur ogles dedzināt? Nesiekalosimies nn arī velosipēdu otrreiz nemēģināsim atklāt – jau sen ir zināma perfekta recepte kā pagatavot šašliku cepeškrāsnī! Turklāt nevajag nekā izsmalcinātu marināžu – tikai ātrs, vienu stundu ilgs marinējums, un cepam!
Nepieciešams:
(divām kārtīgām porcijām):
Sagriežam tomātu, sīpolus, sīpollociņus, novietojam tos uz šķīvja, klāt pieliekam iesmus ar svaigi ceptu šašliku – sulīgi un ne par kapeiku sliktāki kā no oglēm!