Nepieciešams:
Pildījumam:
Raugu sadrupina, tam pievieno 1 tējkaroti silta ūdens,1 tējkaroti cukura un visu noliek siltumā, lai raugs atdzīvojas.
Siltam pienam (30–3 °C) pievieno cukuru, sāli, pusi no miltiem un izmaisa. Pievieno atdzīvināto raugu, iemaisa pārējos miltus, pievieno taukvielas un izmaisa. Mīca mīklu, līdz tā atdalās no trauka malām un rokām. Sagatavoto mīklu pārkaisa ar miltiem, pārsedz un novieto siltumā uzrūgšanai.
Kad mīkla dubultojusies tilpumā, to nospiež uz leju, lai izplūstu ogļskābā gāze, atkal pārsedz un vēlreiz uzraudzē.
Pagatavo pildījumu: apcep smalki sagrieztus sīpolus, uz rupjās dārzeņu rīves sarīvētu burkānu, tad pievieno sagrieztus kāpostus, apcep un sautē, līdz tie gatavi. Ļauj dārzeņiem atdzist, tad pievieno sakapātas vārītas olas, pēc garšas piemet sāli un piparus.
Mīklu izrullē apmēram 0,5 cm biezā slānī, ar glāzi izspiež mīklas ripas, vidū novieto pildījumu, saspiež kopā malas, un pīrādziņš gatavs!
Pīrādziņus novieto uz ietaukotas cepešpannas ar šuvi uz leju, ļauj tiem vēlreiz uzrūgt, tad pārsmērē ar sakultu olas dzeltenumu, un ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep gatavus, līdz pīrādziņi kļūst zeltaini brūni.