Pīrāgs ar gailenēm un bekonu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 200 g siera,
  • 200 g sviesta,
  • 200 g miltu,
  • 200 g gaileņu,
  • 100 g bekona,
  • 500 ml saldā krējuma,
  • 5 olas,
  • sāls,
  • svaigs, sakapāts rozmarīns,
  • sviests cepšanai.

Gatavošana:

1

Sieru sarīvē, sajauc ar sviestu, pieliek nedaudz sāls un rozmarīnu. Pievieno miltus, izveido mīklu, izrullē. Ar malām uz augšu ievieto cepamajā formā un cep 15 minūtes 170 °C temperatūrā.

2

Bekonu sagriež strēmelītēs, apcep, liekos taukus nolej. Gailenes apcep sviestā. Olas sakuļ ar saldo krējumu, pievieno bekonu un gailenes, dažas sēnes atstājot malā.

3

Masu lej uz izceptās mīklas, atliktās sēnes uzliek, lai veidojas kraukšķīga augšiņa tieši no tām. Cep 170 °C grādu temperatūrā 30 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Gaļas uzkodas, Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Sēņu ēdieni

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...