

Kokosriekstu pienā sautēta menca

Paelja ar citronu, vistu un jūras veltēm 

Cepeškrāsnī cepta makrele 

Zivs čili un krējuma mērcē 

Zivju un kartupeļu sacepums 

Risoto ar jūras veltēm 

Paelja ar astoņkājiem un garnelēm 

Cepts lasis ar baltajiem pipariem un krustnagliņām 

Laša steiks ar apelsīniem 

Zivs ar dārzeņiem cepamajā maisā 

Zivs karija mērcē ar zaļumiem 

Makaroni ar garnelēm un citronu 

Garneles ar brokoļiem, lociņiem un sezama sēkliņām 

Zivju kotletes taizemiešu gaumē 

Pikšas kotletes 

Garneles tomātu–kokosriekstu mērcē ar kariju un kurkumu 

Cūku pupas ar mencu 

Ar lasi pildīti kartupeļi 

Ar vīna piedevu tvaicēts lasis 

Medus marinādē gatavots lasis 

Ar dārzeņiem un ciedru riekstiem cepts lasis 

Olu nūdeles ar garnelēm 

Citronu un timiāna marinādē cepta mencas fileja 

Maisā cepta zivs ar dārzeņiem 

Apelsīnos un medū grilēts lasis 

Dorada ar pesto un citronu pildījumu 

Grilēts lasis ar laima sviestu 

Grilēta skumbrija ar diļļu mērci 

Sulīga zivs folijā ar diļļu pesto 

Panēta zivs ar tartara mērci 

Pikšas fileja Vidusjūras gaumē 

Zivs plācenīši rīvmaizes panējumā 

Grilēts lasis ar karstiem kuskusa un dārzeņu salātiem 

Cepeškrāsnī cepta dorada ar citronu šķēlītēm 

Sālī gatavota forele 

Zivju kotletes ar sinepju mērci 

Lasis terijaki marinādē 

Cepts lasis apelsīnu un rozmarīna mērcē 

Pikšas kotletes ar čili, laimu un ingveru 

Makaronu sacepums ar tunci un dārzeņiem 

Kartupeļu pica ar lasi un krēmsieru 

Sulīgā menca citronu marinādē 

Lasis sezama panējumā 

Viegli marinētas ceptas reņģes 

Cepampapīrā cepts lasis ar dārzeņiem 

Lasis ar apelsīniem 

Jūras asaris, pildīts ar fetas sieru un garšaugiem, ceptu tomātu salāti, zilo sīpolu marmelāde, citronu sviests. 

Zivs karija mērcē 

Zivju sacepums ar rīsiem 

Laša sacepums ar puraviem un spinātiem 

Sviestā cepti asari 

Cepta karpa ar citrusaugļiem un zaļumiem 

Reņģu bumbiņas tomātu un kokosriekstu piena mērcē 

Meža vimbas desa 

Lieliskais zivju sacepums 

Laša steiks krējuma mērcē 

Salaku rullīši 

Kraukšķīgās sviestā ceptās reņģes 

Zivju pirkstiņi rīvmaizē 

Tvaicēti dārzeņi un lasis ar citronu sulu 

Tvaicēti zivs filejas tīteņi 

Makaroni saldā krējuma mērcē ar lasi 

Zivs piena mērcē 

Cepts breksis ķiploku medus marinādē 

Karpa ar alu un prjaņikiem 

Krāsnī cepti kartupeļi ar sieru un piedevām 

Līdakas kotletes 

Cepts lasis ar bazilika un parmezāna siera garoziņu 

Siļķu veltnīši 

Gabaliņos marinēta siļķe 

Risoto ar kūpinātu lasi 

Folijā cepta pildīta dorada 

Ceptas reņģes diļļu mētelī 

Butes fileja baltajā sīpolu mērcē ar rozmarīnu 

Grilēta jūras karūsa 

Avīzē ietīta cepta siļķe 

Plānās pankūkas ar krēmsieru un kūpinātu lasi 

Zivs fileja alus mīklā 

Karaliskā zivju terīne 

Pīrāgs ar tunci un vārītām olām 

Tunča salāti ar avokado mērci 
