Ribiņas medus un ingvera marinādē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • ~1,5 kg ribiņu,
  • daži rozmarīna zariņi,
  • sāls un pipari.

Marinādei:

  • 4 ēdamkarotes sojas mērces,
  • 4 ēdamkarotes citrona sulas,
  • 2 ēdamkarotes medus,
  • 2 tējkarotes sarīvētas ingvera saknes.

Gatavošana:

1

Pagatavo marinādi. Ribiņas apsmērē ar pusi no marinādes, novieto cepamajā traukā, pārkaisa ar sāli un pipariem, tad liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30−40 minūtes.

2

Tad ribiņas apgriež, pārziež ar atlikušo marinādi un cep vēl 30 minūtes. Var ēst gan siltas, gan atdzesētas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...