Ribiņas medus un ingvera marinādē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • ~1,5 kg ribiņu,
  • daži rozmarīna zariņi,
  • sāls un pipari.

Marinādei:

  • 4 ēdamkarotes sojas mērces,
  • 4 ēdamkarotes citrona sulas,
  • 2 ēdamkarotes medus,
  • 2 tējkarotes sarīvētas ingvera saknes.

Gatavošana:

1

Pagatavo marinādi. Ribiņas apsmērē ar pusi no marinādes, novieto cepamajā traukā, pārkaisa ar sāli un pipariem, tad liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30−40 minūtes.

2

Tad ribiņas apgriež, pārziež ar atlikušo marinādi un cep vēl 30 minūtes. Var ēst gan siltas, gan atdzesētas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni