
Paelja ar citronu, vistu un jūras veltēm 
Nepieciešams:
500 g vistas filejas,
400 g...
Nepieciešams:
Sīki sakapā sīpolus. Uz pannas lej olīveļļu un uz nelielas uguns apcep sīpolus, lai tie paliek caurspīdīgi, bet nekļūst brūni.
Uz sīpoliem uzlej baltvīnu un pagaida, līdz viss iesūcies un tad liek pannā klāt rīsus un apcep 3–4 minūtes.
Pie rīsiem pievieno kausiņu buljona un pagaida, līdz viss iesūcies. Tā 20 minūšu laikā pievieno pa kausiņam buljona un nepārtraukti maisa, līdz viss buljons tiek izmantots.
Sagriež mazos gabaliņos lasi.
Kad buljons gandrīz ir iesūcies, pievieno sviestu, lasi un sarīvētu Parmas sieru.
Dekorē ar zaļumiem un mazajiem tomātiņiem.