Vislabāk sāļo siera kūku gatavot dienu pirms, lai garšas labi savilktos.
Nepieciešams:
Krekerus liek blenderī un sasmalcina smalkās drupačās. Katliņā izkausē sviestu un sajauc ar cepumiem. Drupačas izlīdzina kūkas veidnē un ar pirkstiem stingri sastampā, lai veidojas cieta pamatne. Veidni uz 20 minūtēm ievieto ledusskapī.
Bļodā liek krēmsieru, krējumu, olas un kuļ viendabīgā masā. Pievieno un iemaisa sāli, piparus, sinepes.
Masu lej uz cepumu pamatnes. Iedrupina kazas sieru un riņķī novieto sparģeļus, kam nogriezta cieto kātu daļa. Pārkaisa sarīvētu cieto sieru un liek cepties līdz 150 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni stundu, lai vidus šķiet vēl ne līdz galam izcepies. Pēc cepšanas atver cepeškrāsnij spraugu un ļauj siera kūkai pamazām atdzist. Pēc dažām stundām to izņem un atdzesē.