Salāti ar grūbām, žāvētu vistu un sinepju mērci Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Arī šie salāti ir ļoti viegli pagatavojami, taču jo īpaši tie garšos gaļēdājiem, turklāt pēc to baudīšanas paēdis jutīsies ikviens salātu skeptiķis. Kā punktiņš uz «i» šiem salātiem ir mērce, kuru īpašu dara angļu sinepes ar tām raksturīgajiem graudiņiem.

Nepieciešams:

  • 400 g vārītu, atdzesētu grūbu,
  • 300 g žāvētas vistas,
  • 100 g kaperu (var izmantot arī marinētus gurķus vai zaļās olīvas).

Mērcei: 

  • 200 g skābā krējuma vai grieķu jogurta,
  • 2 ēdamkarotes angļu sinepju,
  • sāls pēc garšas.

Gatavošana:

1

Nelielā bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas un to ievieto ledusskapī ievilkties.

2

Kaperus sagriež smalkos gabaliņos, žāvēto vistu – vidēji lielos gabalos.

3

Bļodā sajauc vārītās grūbas ar vistu un kaperiem. Pārlej ar mērci un rūpīgi samaisa.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Gaļas salāti

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...