Salāti ar ķirbi, bietēm un fetu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 mazs ķirbis (~300 g),
  • 4 nelielas bietes,
  • 200 g fetas siera,
  • dažas saujas svaigu spinātu lapu (var aizvietot vai sajaukt uz pusi ar rukolu),
  • 3–4 ēdamkarotes viegli apgrauzdētu ķirbju sēklu,
  • olīveļļa (vislabāk «Extra Virgin»),
  • 1 tējkarote kaltēta timiāna,
  • 2 ēdamkarotes balzametiķa,
  • sāls un melnie pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Ķirbi un bietes nomazgā, notīra un sagriež nelielos kubiņos. Dārzeņus apslaka ar ēdamkaroti olīveļļas, timiānu, sāli un pipariem un cep līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā krāsnī aptuveni 30 minūtes, līdz dārzeņi ir gatavi. Nedaudz atdzesē.

2

Zaļās lapas samaisa ar dažām ēdamkarotes olīveļļas, balzametiķi, sāli un pipariem, pievieno ķirbi un bietes, viegli samaisa. Virsū liek sagrieztus fetas siera gabalus, pārkaisa ar ķirbju sēklām un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti