Salāti ar rīsiem, lasi un cukurzirņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 300 g laša filejas,
  • 200 g cukurzirņu,
  • 150 g jasmīnu rīsu,
  • 1 sarkanā paprika,
  • 1 garais gurķis,
  • saišķis pētersīļu,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Mērcei:

  • 50 ml olīveļļas,
  • 1 ēdamkarote citronu sulas,
  • 1 tējkarote medus,
  • pus tējkarote sinepju,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Pirms cepšanas filejas iemasē ar sāli un pipariem, tad liek uz pannas – vispirms uz sakarsētas puses liek ar ādu uz augšu un tad apgriež un cep ādas pusi.

2

Novāra rīsus pēc ražotāja norādījumiem un atdzesē.

3

Pagatavo salātu mērci. Nelielā bļodiņā lej olīveļļu, pievieno citronu sulu, medu un aktīvi maisa. Tad iemaisa garšvielas un sinepes.

4

Lielā salātu bļodā liek novārītos rīsus, saplucinātu lasi un samaisa.

5

Papriku sagriež plānās strēmelēs, to pašu dara ar gurķi. Pievieno salātiem dārzeņus un zaļos zirnīšus.

6

Visu samaisa. Pieliek salātu mērci un apmaisa. Pārkaisa ar smalki sakapātiem pētersīļiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Zivju un jūras produktu