Burkānu salāti korejiešu gaumē
Nepieciešams
500 g burkānu
1–2 ķiploka daiviņas...
Nepieciešams:
Mērcei:
Pirms cepšanas filejas iemasē ar sāli un pipariem, tad liek uz pannas – vispirms uz sakarsētas puses liek ar ādu uz augšu un tad apgriež un cep ādas pusi.
Novāra rīsus pēc ražotāja norādījumiem un atdzesē.
Pagatavo salātu mērci. Nelielā bļodiņā lej olīveļļu, pievieno citronu sulu, medu un aktīvi maisa. Tad iemaisa garšvielas un sinepes.
Lielā salātu bļodā liek novārītos rīsus, saplucinātu lasi un samaisa.
Papriku sagriež plānās strēmelēs, to pašu dara ar gurķi. Pievieno salātiem dārzeņus un zaļos zirnīšus.
Visu samaisa. Pieliek salātu mērci un apmaisa. Pārkaisa ar smalki sakapātiem pētersīļiem.