Saldie kartupeļi ar sieru un kaltētām dzērvenēm Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • batātes,
  • brī vai kāds cits siers pēc izvēles,
  • žāvētas dzērvenes,
  • nedaudz rozmarīna,
  • nedaudz augu eļļas,
  • citronpipari un sāls pēc garšas.

Gatavošana:

1

Batāti nomizo, sagriež šķēlītēs, katru viegli apziež ar eļļu, un izkārto uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Uz katras šķēlītes novieto gabaliņu siera, pārkaisa ar rozmarīna lapiņām, citronpipariem un, ja vēlas, arī ar sāli.

2

Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep apmēram 25 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kaltētām dzērvenēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...