Saldie kartupeļi frī Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2–3 saldie kartupeļi,
  • šķipsna Kajennas piparu,
  • 1–2 ēdamkarotes augu eļļas,
  • kečups – pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Saldos kartupeļus nomizo un sagriež iegarenos salmiņos kā frī kartupeļus. Pannā ieklāj cepamo papīru, pa virsu izlīdzina sagrieztos saldos kartupeļus, pārkaisa ar Kajennas pipariem, pārsmidzina ar eļļu un liek cepties līdz 250 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī.

2

Cep 30–35 minūtes, līdz kartupeļi kļūst zeltaini brūni. Izņem no cepeškrāsns, ļauj nedaudz padzist, pasniedz ar kečupu vai kādu citu mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...