Sarkanie kāposti ar sīpolu, āboliem un medu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Lipīgi, saldskābi, nedaudz kraukšķīgi un pikanti salāti. Varētu nosaukt par siltajiem salātiem, bet lieliski garšo arī auksti. Ļoti piemēroti rudenīgam vakaram.

Nepieciešams:

  • 300 g sarkano kāpostu,
  • 1 sīpols,
  • 1–2 āboli,
  • 2 ēdamkarotes medus,
  • 1 tējkarote Ķīnas garšvielu maisījuma,
  • pusapelsīna sula,
  • 1 ēdamkarote eļļas,
  • 1–2 ēdamkarotes rīsu etiķa.

Gatavošana:

1

Sīpolu nomizo, sagriež pusripiņās, tāpat – arī ābolus. Kāpostu nomazgā, sasmalcina šaurās strēmelēs.

2

Pannā sakarsē eļļu, 2 minūtes apcep sīpolu, pievieno kāpostus un cep 5 minūtes.

3

Pievieno ābolus, apelsīna sulu, medu un etiķi. Karsē, līdz mērce sāk karamelizēties, tad pieliek Ķīnas garšvielu maisījumu un izmaisa.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...