Sarkanie kāposti ar sīpolu, āboliem un medu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Lipīgi, saldskābi, nedaudz kraukšķīgi un pikanti salāti. Varētu nosaukt par siltajiem salātiem, bet lieliski garšo arī auksti. Ļoti piemēroti rudenīgam vakaram.

Nepieciešams:

  • 300 g sarkano kāpostu,
  • 1 sīpols,
  • 1–2 āboli,
  • 2 ēdamkarotes medus,
  • 1 tējkarote Ķīnas garšvielu maisījuma,
  • pusapelsīna sula,
  • 1 ēdamkarote eļļas,
  • 1–2 ēdamkarotes rīsu etiķa.

Gatavošana:

1

Sīpolu nomizo, sagriež pusripiņās, tāpat – arī ābolus. Kāpostu nomazgā, sasmalcina šaurās strēmelēs.

2

Pannā sakarsē eļļu, 2 minūtes apcep sīpolu, pievieno kāpostus un cep 5 minūtes.

3

Pievieno ābolus, apelsīna sulu, medu un etiķi. Karsē, līdz mērce sāk karamelizēties, tad pieliek Ķīnas garšvielu maisījumu un izmaisa.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti