![](https://mvirtuve.press.lv/storage/app/uploads/public/975/61d/69d/thumb__630_430_0_0_auto.jpg)
Vīnogu un kāpostu salāti ![](/themes/mjv/assets/images/bookmark_wt.svg)
Nepieciešams:
Puse neliela galviņkāposta,
2 gab. nelieli...
Lipīgi, saldskābi, nedaudz kraukšķīgi un pikanti salāti. Varētu nosaukt par siltajiem salātiem, bet lieliski garšo arī auksti. Ļoti piemēroti rudenīgam vakaram.
Nepieciešams:
Sīpolu nomizo, sagriež pusripiņās, tāpat – arī ābolus. Kāpostu nomazgā, sasmalcina šaurās strēmelēs.
Pannā sakarsē eļļu, 2 minūtes apcep sīpolu, pievieno kāpostus un cep 5 minūtes.
Pievieno ābolus, apelsīna sulu, medu un etiķi. Karsē, līdz mērce sāk karamelizēties, tad pieliek Ķīnas garšvielu maisījumu un izmaisa.