 
													Veģetārie kartupeļu salāti ar olām, sīpoliem un lociņiem 
		      	Nepieciešams:
	500 g vārītu kartupeļu,
	2–3 vārītas...
					
		    Lipīgi, saldskābi, nedaudz kraukšķīgi un pikanti salāti. Varētu nosaukt par siltajiem salātiem, bet lieliski garšo arī auksti. Ļoti piemēroti rudenīgam vakaram.
Nepieciešams:
Sīpolu nomizo, sagriež pusripiņās, tāpat – arī ābolus. Kāpostu nomazgā, sasmalcina šaurās strēmelēs.
Pannā sakarsē eļļu, 2 minūtes apcep sīpolu, pievieno kāpostus un cep 5 minūtes.
Pievieno ābolus, apelsīna sulu, medu un etiķi. Karsē, līdz mērce sāk karamelizēties, tad pieliek Ķīnas garšvielu maisījumu un izmaisa.
 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
														
																	 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													