Sarkano sīpolu un šampinjonu tarte Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Pildījumam nepieciešams:

  • 200 g šampinjonu,
  • 2 sarkanie sīpoli,
  • purava kāts,
  • 4 olas,
  • 100 ml piena,
  • 1 tējkarote sinepju,
  • 100 g sarīvēta siera,
  • nedaudz eļļas cepšanai,
  • sāls un pipari – pēc vajadzības.

Gatavošana:

1

Šampinjonus sagriež šķēlītēs. Sīpolus nomizo un sagriež ripiņās. Purava balto daļu sagriež smalkākos gabaliņos.

2

Sakarsē pannu ar eļļu. Uz lēnas uguns apcep caurspīdīgus sarkanos sīpolus un puravus. Pievieno šampinjonus un nedaudz apcep arī tos.

3

Bļodā sakuļ olas ar sinepēm, sāli, pēc tam iekuļ pienu.

4

Uz apceptās mīklas pamatnes izlīdzina sīpolus ar puraviem un sēnēm. Pārlej olu masu, pārkaisa ar sarīvētu sieru.

5

Cep sakarsētā krāsnī 200 °C temperatūrā aptuveni 40 minūtes, līdz pildījums sarecējis un mīklas malas izcepušās zeltaini brūnas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...