Ēdiena pagatavošanai nepieciešamais laiks ir 35 minūtes.
Nepieciešams:
Jēra gaļu sagriež 1,5 cm lielos kubiņos.
Sīpolus nomizo, seleriju kātiem nomizo plānu ārējo mizu. Papriku sagriež 1,5 cm kubiņos, sīpolus un seleriju kātus sagriež 1cm kubiņos, tomātu sagriež lielos gabalos, ķiploku, čili piparu un rozmarīna lapiņas smalki sakapā.
Katliņā sakarsē ļoti karstu olīveļļu. Ik pa brīdim apmaisot, 5–6 minūtes cep jēra gaļu.
Rīsus ber katliņā, pievieno siltu ūdeni, 1,5–2 cm pāri rīsiem. Pievieno sāli, cukuru un sviestu. Vāra uz vidējas uguns, līdz rīsi gatavi.
Kad gaļa apcepta, pievieno sīpolus un papriku un cep 2 minūtes. Tad pievieno pārējos dārzeņus un rozmarīnu un cep vēl 6–7minūtes. Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Nedaudz ķiploku atstāj bagetēm.
Bageti pārgriež gareniski uz pusēm, virsū kaisa Havaju melno sāli, plūkātas timiāna lapiņas un kapātu ķiploku. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 200°C ttemperatūrā 7–8 minūtes.