Sēnes krējuma mērcē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 400 g šampinjonu,
  • 250 ml saldā krējuma,
  • 50 g (~2 ēdamkarotes) skābā krējuma,
  • 50 g sviesta,
  • 1 tējkarote sadrupinātu zaļo piparu graudu,
  • šķipsna rīvēta muskatrieksta,
  • sāls pēc garšas.

Gatavošana:

1

Saldo un skābo krējumu samaisa kopā.

2

Sēnes notīra, sagriež šķēlītēs, liek uz karstas pannas un, nepārtraukti maisot, karsē, kamēr beidz izdalīties sēņu šķidrums. Tad pievieno sviestu un apmaisot apcep pāris minūtes. Visbeidzot sēnēs iemaisa krējuma masu, uzvāra, tad samazina uguni un karsē, līdz mērce sabiezē. Karsējot iemaisa sāli.

3

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar drupinātiem pipariem un maltu muskatriekstu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Sēņu ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...