Siera vafeles ar ķimenēm Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Šīs vafeles ir garda, sātīga un kraukšķīga uzkoda, kuru var pasniegt tāpat, gan arī pildīt ar kādu krēmu vai servēt kā piedevu dārzeņu ēdieniem.


Nepieciešams:

  • 190 g miltu,
  • 150 g siera,
  • 150 g sviesta,
  • 200 g skābā krējuma,
  • 1–2 tējkarotes ķimeņu,
  • pustējkarote cepamā pulvera vai sodas,
  • sāls.

Gatavošana:

1

Uz mazas uguns izkausē sviestu. Garšvielu vai kafijas dzirnaviņās sasmalcina ķimenes. Sieru sarīvē skaidiņās.

2

Bļodā samaisa skābo krējumu un sieru, tad masā iemaisa izkausēto sviestu, samaltās ķimenes. Pievieno miltus, cepamo pulveri, šķipsnu sāls un visu labi izmaisa.

3

Sagatavoto mīklu cep sakarsētā vafeļu pannā1–2 minūtes, līdz siera vafeles ir kļuvušas zeltainas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Uzkodas, Svētki, Līgo svētki