Siltie ābolu salāti ar riekstiem, medu un rozmarīnu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 4 āboli,
  • 3–4 ēdamkarotes drupinātu valriekstu, sasmalcinātu lazdu riekstu vai mandeļu skaidiņu,
  • 3 ēdamkarotes medus,
  • 1 zariņš svaiga rozmarīna,
  • 1 apelsīna sula,
  • nedaudz sviesta.

Gatavošana:

1

Ābolus nomizo, sarīvē skaidiņās.

2

Cepamo trauku iesmērē ar sviestu, tajā liek ābolu skaidiņas, izlīdzina, pārliek pāri rozmarīna zariņu, pārlej ar medu un apelsīnu sulu.

3

Cepamo trauku ievieto līdz 220 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 5–6 minūtes.

4

Pasniedz karstu, pirms pasniegšanas pārkaisa ar drupinātiem riekstiem. Pēc vēlēšanās var pievienot arī vaniļas saldējuma bumbiņu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Siltie, Augļu salāti

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...