Siltie ābolu salāti ar riekstiem, medu un rozmarīnu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 4 āboli,
  • 3–4 ēdamkarotes drupinātu valriekstu, sasmalcinātu lazdu riekstu vai mandeļu skaidiņu,
  • 3 ēdamkarotes medus,
  • 1 zariņš svaiga rozmarīna,
  • 1 apelsīna sula,
  • nedaudz sviesta.

Gatavošana:

1

Ābolus nomizo, sarīvē skaidiņās.

2

Cepamo trauku iesmērē ar sviestu, tajā liek ābolu skaidiņas, izlīdzina, pārliek pāri rozmarīna zariņu, pārlej ar medu un apelsīnu sulu.

3

Cepamo trauku ievieto līdz 220 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 5–6 minūtes.

4

Pasniedz karstu, pirms pasniegšanas pārkaisa ar drupinātiem riekstiem. Pēc vēlēšanās var pievienot arī vaniļas saldējuma bumbiņu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Siltie, Augļu salāti