Nepieciešams:
Žāvētos tomātus notecina no eļļas un tad smalki sagriež vai sasmalcina ar blenderi. Krabju nūjiņas sagriež gabaliņos. Dilles sasmalcina.
Bļodā ieber kuskusu, pievieno tomātus, sāli, visu apmaisa, lej virsū verdošu ūdeni (attiecībā pret kuskusu 2: 1), nemaisa, vienkārši uzliek vāku un atstāj kuskusu uzbriest.
Pa to laiku papriku noskalo, nosusina, izņem sēklotni, sasmalcina un uz pannas eļļā apcep. Cepot pievieno arī notecinātus konservētās kukurūzas graudus.
Tikko kuskuss ir uzbriedis – tapis irdens un vairs nav liekā ūdens, tam virsū novieto pannas saturu.
Savukārt pannā bez piedevām kādu brīdi pakarsē krabju nūjiņas, līdz tās vairs nav miklas, tad pievieno saldo čili mērci un maisot pakarsē vēl kādu minūti.
Krabju nūjiņas ar čili mērci novieto salātiem virsū, pārkaisa ar dillēm un pasniedz.