Siltie vistas salāti karija mērcē ar ananasiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 2 vistas filejas,
  • svaigs gurķis,
  • 400 g konservētu ananasu gabaliņos,
  • 200 g konservētas kukurūzas,
  • 1 ēdamkarote karija pulvera,
  • mandeļu skaidiņas pasniegšanai.

Mērcei:

  • 100 g majonēzes,
  • 100 g liesā jogurta vai skābā krējuma,
  • 1 ēdamkarote karija pulvera,
  • 1 ēdamkarote citronu sulas,
  • sāls pēc garšas.

Gatavošana:

1

Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos, tad apviļā karija pulverī un apcep uz pannas zeltaini brūnus no visām pusēm.

2

Pagatavo mērci, sajaucot majonēzi ar jogurtu, kariju, sāli un citronu sulu. Samaisa un liek ledusskapī ievilkties.

3

Gurķi sagriež smalkās strēmelēs. Nokāš konservēts ananasu gabaliņus un kukurūzu. Sajauc visus dārzeņus bļodā, pievieno apcepto vistas fileju, mērci, labi apmaisa un pārkaisa ar mandeļu skaidiņām (bez tām var arī iztikt). Pasniedz siltus.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Siltie

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...