Nepieciešams:
Sīpolus nomizo un sagriež ripās. Liek aukstā sālsūdenī vismaz uz pus stundu.
Bļodā ieber miltus, sāli, piparus un sodu. Ar dakšiņu samaisa. Pievieno aukstu minerālūdeni un samaisa – šķidrumu pievieno tik daudz, lai mīkla paliek kā pankūku mīkla. Atsevišķā bļodiņā ieber rīvmaizi.
Sīpolu riņķus pa vienam iemērc mīklā, tad apviļā rīvmaizē un liek karstā eļļā vārīties. Eļļai jābūt iepriekš kārtīgi sakarsētai katliņā. Dažas minūtes ļauj sīpolu riņķiem cepties, līdz mīkla kļuvusi zeltaini brūna – tad ar putu karoti gredzenus izņem un izliek uz papīra salvetēm, lai notek liekās taukvielas. Vienlaikus var cept ne vairāk kā 3–4 sīpolu riņķus, citādi tie salips un eļļa var straujāk atdzist.
Sīpolu gredzenus pasniedz ar majonēzi, kečupu vai kādu citu mērci pēc ieskatiem.