Skābu kāpostu un cūkgaļas sautējums Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1,5 kg skābu kāpostu,
  • 750–800 g cūkgaļas (var būt patrekna),
  • 2 sīpoli,
  • 1–2 burkāni,
  • 1 šķēlīte selerijas saknes,
  • 100 g sviesta,
  • 1 ēdamkarote tomātu biezeņa,
  • sāls, cukurs, pipari.

Gatavošana:

1

Skābos kāpostus, ja tie ir parupji saēvelēti, sagriež smalkāk. Saknes nomizo, sasmalcina.

2

Sviestu izkausē katlā ar biezu dibenu un vispirms apcep sīpolus, burkānus, seleriju, tad pievieno kāpostus, dažas minūtes apcep, pievieno nedaudz ūdens un sautē gandrīz mīkstus.

3

Gaļu sagriež kubveida gabaliņos, pārkaisa ar sāli un pipariem, uz pannas apcep brūnu, liek katlā, pievieno tomātu biezeni, cukuru, izmaisa, ja nepieciešams vēl šķidrums, pielej karstu ūdeni, katlam uzliek vāku un cepeškrāsnī sautē gatavu.

4

Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni