Spageti ar parmezāna sieru un ķiplokiem Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Liene Brunzete, www.lienegatavo.lv
Vērtējums:

Makaronu ēdieni ir tie, ko ikdienā var pagatavot dažādos veidos un ļoti ērti. Šī recepte viennozīmīgi ierindojas kategorijā – vienkārši, ātri un gardi. Tikai dažas sastāvdaļas, un lieliskas vakariņas ir gatavas! Tā varbūt nebūs pati maltīte, bet sātīga gan. Arī bērni atzina šo ēdienu par labu esam.

Nepieciešams:

  • 200 g spageti makaronu,
  • 100 g sviesta,
  • 3 ķiploka daiviņas,
  • 100 g sarīvēta parmezāna vai kāda cita cietā siera,
  • svaigi pētersīļi –- pārkaisīšanai,
  • sāls un pipari – pēc garšas,
  • čili pārslas – ja vēlas asāku ēdienu.

Gatavošana:

1

Pēc instrukcijas uz iepakojuma novāra spageti. Ķiploka daiviņas nomizo un sasmalcina.

2

Uz sakarsētas pannas liek sviestu, ķiplokus un čili pārslas, ja tās lieto, un cep uz nelielas liesmas apmēram 3–4 minūtes, līdz sviests ir izkusis un kļūst zeltaini brūns.

3

Tad pievieno iepriekš novārītos spageti, sieru un samaisa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sagrieztiem pētersīļiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Makaroni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...