Oscar's Fish menca marinēta spinātos
Nepieciešams:
300 g Oscar's Fish mencas filejas...
Nepieciešams (4porcijas):
Katliņā novāra sālsūdeni un liek vārīties spageti, līdz tie gatavi.
Sausā pannā liek mazākos gabalos saplacinātus vai sagrieztus spinātus, pārlej ar puskrūzi ūdens un ļauj zaļumiem saplakt un ūdenim iztvaikot.
Pannā sakarsē eļļu un uz lēnas uguns apcep smalki sakapātu sīpolu.
Apceptos sīpolus apber ar miltiem, apmaisa un pacep dažas minūtes.
Pannai pievieno saldo krējumu, sāli un ļauj uzvārīties, ik pa brīdim apmaisot.
Pēc dažām minūtēm, kad saldais krējums pavārījies, pievieno spinātus un karsē vēl kādu mirkli, līdz mērce nedaudz sabiezē.
Pievieno cieto sieru, maltus piparus un apmaisa. Novārītos spageti sajauc ar krēmīgo spinātu mērci un pasniedz ar olīvām, riekstiem un pārkaisa ar sieru.