Steiks ar karsto piparu mērci Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 glāze buljona,
  • 1 kārbiņa krēmsiera «Rasa»,
  • 1 tējkarote miltu,
  • 1 ēdamkarote zaļo vai sarkano piparu graudu,
  • 4 steika gabali
  • nedaudz olīveļļas cepšanai,
  • sāls un brūnais cukurs pēc garšas.

 

 

Gatavošana:

1

Katliņā uzkarsē buljonu, tajā iemaisa piparus, pēc tam – krēmsieru «Rasa», pēc garšas pievieno nedaudz cukura (~ ½ tējkarotes) un sāli. Uz lēnas liesmas vāra apmēram 5 minūtes.

2

Uz karstas pannas nelielā eļļas daudzumā apcep steika gabalus. Cep no katras puses ne vairāk kā 2–3 minūtes.

3

Gaļu pasniedz, pārlietu ar piparu mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...