Nepieciešams:
Tomātu salsai:
Pagatavo tomātu salsu. Tomātiem novelk miziņu un nodala šķidrumu ar sēklām, palikušo sagriež kubiņos. Ķiplokus nomizo un ļoti smalki sagriež, kinzu sasmalcina. Visu sajauc, piemet sāli, piparus, izmaisa un novieto ledusskapī, lai atziest.
Steika gaļu sadala 4 vienādos gabalos un no visām pusēm apcep uz pannas vidējā līmenī.
Papriku notīra un sagriež salmiņos, ķiploku daivas nomizo un sasmalcina, čili piparu sasmalcina. Papriku liek uz sakarsētas pannas, pievieno čili, ķiplokus, piemet kuminu un maltus melnos piparus, labi samaisa.
Pielej laima sulu un tekilu, kuru aizdedzina un ļauj izdegt. Visu vēlreiz kārtīgi izmaisa un ņem nost no pannas un sadala pa šķīvjiem.
Uz karstas pannas bez taukvielām no abām pusēm apcep kukurūzas plācenīšus.
Steika šķēli pārgriež 45 ° leņķī un novieto uz paprikas. Atsevišķi pasniedz tomātu salsu, krējumu un kukurūzas plācenīti.