Nepieciešams:
Lapu salātus nomazgā, nosusina, a ar rokām vai sagriež ar nazi. Pētersīļu lapiņas nomazgā, nosusina, sasmalcina. Tomātus nomazgā, nosusina, sagriež un pusēm vai daivās. Gurķus nomizo, sagriež. Avokado atbrīvo no mizas un kauliņa, sagriež gabaliņos, kurus apslaka ar citronu sulu. Ķiplokus smalki sagriež.
Pannā izkausē sviestu, pievieno olīveļļu un sagrieztos ķiplokus, cep uz vidējas uguns apmēram vienu minūti, tad pievieno šķipsnu sāls un maltus melnos piparus. Aromatizētajā sviestā liek garneles un cep no abām pusēm, līdz tās kļuvušas sārtas − apmēram vienu minūti no katras puses.
Uz šķīvja liek salātus un pētersīļu lapiņas, sajauc ar tomātiem, gurķiem un avokado, pārslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un pipariem, izmaisa, kārto virsū garneles.