Svaigu kāpostu salāti ar gurķiem un lociņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 400–500 g svaigu kāpostu,
  • 250–300 g svaigu gurķu,
  • ap 100 g lociņu,
  • saišķītis diļļu,
  • augu eļļa – pēc nepieciešamības,
  • sāls, cukurs – pēc garšas,
  • nedaudz citronu sulas.

Gatavošana:

1

Kāpostus smalki sagriež, pieber sāli, cukuru un ar rokām nedaudz samīca.

2

Gurķi sarīvē uz rīves un pievieno kāpostiem. Ja rīvējot izdalījusies sula, to nolej atsevišķā trauciņā.

3

Lociņus sasmalcina un pievieno kāpostiem un gurķiem.

4

Sakuļ gurķus sulu, citronu sulu un eļļu un tad visu iemaisa dārzeņos. Pagaršo un, ja nepieciešams, papildina ar sāli, cukuru.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...