Svaigu kāpostu salāti ar gurķiem un lociņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 400–500 g svaigu kāpostu,
  • 250–300 g svaigu gurķu,
  • ap 100 g lociņu,
  • saišķītis diļļu,
  • augu eļļa – pēc nepieciešamības,
  • sāls, cukurs – pēc garšas,
  • nedaudz citronu sulas.

Gatavošana:

1

Kāpostus smalki sagriež, pieber sāli, cukuru un ar rokām nedaudz samīca.

2

Gurķi sarīvē uz rīves un pievieno kāpostiem. Ja rīvējot izdalījusies sula, to nolej atsevišķā trauciņā.

3

Lociņus sasmalcina un pievieno kāpostiem un gurķiem.

4

Sakuļ gurķus sulu, citronu sulu un eļļu un tad visu iemaisa dārzeņos. Pagaršo un, ja nepieciešams, papildina ar sāli, cukuru.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti