Svaigu kāpostu un dārzeņu salāti Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 400 g svaigu kāpostu,
  • 250 g jauno bietīšu,
  • 250 g burkānu,
  • 100–120 g sīpolu,
  • 100 g svaigu gurķu,
  • 100–120 ml augu eļļas,
  • sāls, cukurs, pipari – pēc garšas,
  • kaperi – pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Kāpostus smalki sagriež, pārējos dārzeņus sarīvē. Visu sajauc kopā.

2

Eļļu sakuļ ar cukuru, sāli un pipariem, pārlej salātiem, kārtīgi samaisa un atstāj ievilkties uz 1–2 stundām.

3

Pasniedzot pārkaisa ar kaperiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...