Terijaki mērcē glazēti dārzeņi ar liellopu gaļas strēmelītēm Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 300 g liellopu gaļas filejas,
  • 200 g zaļo pākšu pupiņu,
  • 2 paprikas,
  • 100 g šampinjonu,
  • 200 ml terijaki mērces,
  • 200 g tomātu,
  • ledus salātu galviņa,
  • 2 ēdamkarotes sezama sēklu.

Gatavošana:

1

Papriku izgrebj, sagriež strēmelēs, šampinjonus sagriež šķēlēs, tomātus sagriež daivās, pupiņas pārgriež uz pusēm.

2

Gaļu sagriež strēmelītēs, pannā sakarsē eļļu un liek tās cepties. Kad gaļas strēmelītes jau aprāvušās gaišas un nav jēlas, pievieno papriku, pupiņas un šampinjonus. Visu apcep. Tad pielej terijaki mērci un ļauj visam kādu laiku karamelizēties, lai mērce sabiezē.

3

Bļodā sapulcina salātu lapas, izliek tomātus un pāri izkārto apceptos dārzeņus mērcē. Pārkaisa sezama sēklas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Gaļas salāti, Siltie