Tītara fileja ar ananasiem un papriku Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Gatavošana:

1

Pagatavo marinādi – ingveru nomizo, sarīvē un sajauc ar pārtikas cieti, cukuru, sojas mērci un vīnu.

2

Gaļu noskalo aukstā ūdenī, nosusina, sagriež nelielos gabaliņos, ievieto marinādē un apmēram stundu marinē slēgtā traukā.

3

Sīpolus nomizo un sasmalcina. Paprikām izņem sēklotni un pašas sagriež gabaliņos. Ananasam nogriež zaļo lapu pušķi, tad nogriež pamatni – apmēram 2 cm biezu šķēli – un tad nomizo mizu biezā kārtā, no mīkstuma izgriež palikušās acis. Augli gareniski sadala četrās daļās, izgriež cieto vidu un palikušo mīkstumu sagriež gabaliņos.

4

Pannā sakarsē eļļu. Sacep sīpolus kopā ar ananasa un paprikas gabaliņiem, pēc tam noņem no pannas.

5

Pannā liek gaļu ar visu marinādi un, patstāvīgi maisot, cep 5 minūtes. Pievieno sautētos sīpolus, ananasu un papriku, pielej buljonu, uzvāra un pēc tam uz lēnas uguns zem vāka turpina sautēt kādu brīdi. Pēc garšas pievieno cukuru un sāli, ja nepieciešams. Pasniedz ar rīsiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...