Nepieciešams:
Pērkot tītaru, jāpapēta, vai putns nav nodzīvojis pārāk garu mūžu, jo tad gaļa būs šķiedraina, sīksta. Gaļas šķiedrainumu, ja tā nav samalta, lielākoties var noteikt arī pēc skata. Taču vislabāk putna vecumu noteikt pēc kājām – pirmos divus gadus tās ir melnīgi tumšā krāsā, trešajā gadā kļūst sārtenas, bet ceturtajā uz tām parādās zvīņas jeb plēksnītes.
Riekstus sasmalcina un sajauc ar apelsīnu miziņām.
Gaļu ievieto starp divām pārtikas plēves kārtām, vispirms izdauza ar gaļas āmuriņu, pēc tam izveltnē ar mīklas rulli. Tad apmērcē olā un apviļā riekstos. Riekstus piespiež gaļai, lai tie nedruptu nost.
Pannā sakarsē eļļu un sviestu. Gaļu apcep uz vidējas uguns apmēram 8–10 minūtes un nosusina papīra salvetē.
Pasniedz ar kartupeļu biezeni un dārzeņiem.