Slinkie kāpostu tīteņi
Nepieciešams
500 g maltās gaļas
300 g...
Šis ēdiens sasildīs drēgnos rudens vakaros un sātīgi pabaros izsalkušos.
Nepieciešams:
Filejas nomazgā, nosusina un vai nu sagriež vienāda biezuma šķēlēs, vai ar gaļas āmurīti saplacina, lai izceptos vienmērīgi.
Filejas ierīvē ar sāli un pipariem un atstāj uz dažām minūtēm ievilkties.
Nomazgā, nosusina šampinjonus, sagriež plānās šķēlītēs. Pannā sakarsē eļļu un apcep sēnes. Noliek malā.
Pannā sakarsē eļļu, liek cepties tītara filejas no abām pusēm, līdz apcepušās zeltainas. Tad pielej saldo krējumu, pievieno apceptās sēnes un uz lēnas uguns sutina, līdz gaļa izcepas pilnībā un mērce ir sabiezējusi. Ik pa brīdim mērci pamaisa, un, ja nepieciešams, pēc garšas pievieno vēl sāli un piparus.