Tītara fileja saldajā krējumā ar šampinjoniem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Šis ēdiens sasildīs drēgnos rudens vakaros un sātīgi pabaros izsalkušos.

Nepieciešams:

  • 4 tītara filejas,
  • 200 g šampinjonu,
  • 200 ml saldā krējuma,
  • sāls un pipari pēc garšas,
  • eļļa cepšanai.

Gatavošana:

1

Filejas nomazgā, nosusina un vai nu sagriež vienāda biezuma šķēlēs, vai ar gaļas āmurīti saplacina, lai izceptos vienmērīgi.

2

Filejas ierīvē ar sāli un pipariem un atstāj uz dažām minūtēm ievilkties.

3

Nomazgā, nosusina šampinjonus, sagriež plānās šķēlītēs. Pannā sakarsē eļļu un apcep sēnes. Noliek malā.

4

Pannā sakarsē eļļu, liek cepties tītara filejas no abām pusēm, līdz apcepušās zeltainas. Tad pielej saldo krējumu, pievieno apceptās sēnes un uz lēnas uguns sutina, līdz gaļa izcepas pilnībā un mērce ir sabiezējusi. Ik pa brīdim mērci pamaisa, un, ja nepieciešams, pēc garšas pievieno vēl sāli un piparus.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...