Tītara gaļas kotletes ar sieru pildījumā Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Un tomēr, nekas nav gardāks par mājās ceptām kotletēm. Kad gribas ko citādāku, pagatavojiet šīs – no maltas tītara gaļas, viducī ieliekot siera gabaliņus.

Nepieciešams:

  • 500 g maltas tītara gaļas,
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma,
  • 1 sīpols,
  • 100 g siera,
  • 100 g rīvmaizes,
  • sāls pēc garšas,
  • eļļa cepšanai.

Gatavošana:

1

Malto gaļu liek bļodā un sajauc ar smalki sakapātu sīpolu, nedaudz rīvmaizes, skābo krējumu un sāli, pipariem. Sajauc viendabīgā masā un veido kotletes.

2

Sieru sagriež pavisam nelielos kubiņos.

3

Izveidotajās kotletēs pa vidu iespiež siera gabaliņu, lai tas no ārpuses nav redzams.

4

Kotletes apviļā rīvmaizē un cep eļļā uz pannas zeltaini brūnas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Pamatēdieni, Gaļas ēdieni

Vista sierā

Nepieciešams: rīvmaize, 1 glāze rīvēta siera, pusglāzes...